31. toukokuuta 2010

Auringosta nauttiminen

Olin tänään kissojen kanssa tuossa takapihalla nauttimassa auringosta. Tämä meidän perheen uusin tulokas Millikin uskaltautui tutkimusretkelle tuonne takapihan voikukkaviidakkoon.


Kumpikaan kissoista ei tietenkään halunnut katsoa kameraa päin...

Siinä ulkona keksin sitten vähän järkätä tuota takapihan sisustusta uusiksi. Jäi sieltä Saksasta sellainen ihana mielikuva aamupalan nauttimisesta ulkona, joten toin ihan pöytäliinankin tuohon, jos vaikka joskus kesällä ehtisi aamiaista tuossa nauttia. Tai vaikka päiväkahvia, vaikka kahvia en juokaan.

Sain K3:n tuosta kuntoutumisen tukemisen jaksosta. Oli kyllä siinä ja siinä. Nimittäin se mun kuntoutussuunnitelma ja näyttösuunnitelma olivat melko vajaat. Ite olisin ollut tyytyväinen kakkoseenkin, mutta opettaja oli sitä mieltä, että olen saanut päiväkodilta niin hyvän palautteen, että se nostaa numeroa. Tuli jotenkin ihan yliarvostettu olo. Ite kuitenkin olin tosiaan kakkosen kannalla, juuri noiden kirjallisten tehtävien takia. Mutta en mä valita, en!

Oon ollut tänään aika tehokas, vaikka iltapäivästä lähtien olenkin vaan hengaillut. Pesin pyykkiä ja tein ruokaa. Kinkkukiusausta, johon laitoin sekaan vähän aurajuustoa. Hieman liian vähän, nimittäin maku jäi valitettavan heikoksi...

Nyt taidan mennä tsekkaamaan Poliisit-sarjan uniformumiehet. Josko olisivat hyvännäköisiä. Oon vähän jäänyt koukkuun tuohonkin ohjelmaan. Saksassa tuli katsottua ruutu.fi:stä noita vanhoja jaksoja tylsien iltojen kuluksi.

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa!