Kohti kesää, osa 3

Ja vaikka kesäntulo on ihanista puiden vihreistä hiirenkorvista huolimatta viime päivinä tehnyt aivan liian reipasta takapakkia, on mun pakko jatkaa näiden mun kesäbiisien listaamista. Vaikka tosiaan olen öisin joutunut kietoutumaan kahteen peittoon kämpän järjettömän kylmyyden takia, näillä biiseillä luulisi koleankin ilman lämpiävän... tai ainakin mieleen muistuu se kadotettu kesämieli.


Luvassa on tänään suomalaista "huumorimusiikkia" höystettynä yhdellä lontoonkielisellä kappaleella ja suomalaisella klassikolla. Johan nämä biisit johdattelevat kenet tahansa kohti kesää lyriikoineen ja soundeineen.

Ensimmäisenä ehdoton klassikko, tästä ei paljon voi biisi enää kesäisemmäksi muuttuakaan. Rauli "Badding" Somerjoki ja Paratiisi.Toisena aika monen ihmisen oikea ärsytysbiisi, mutta meikäläisestä aivan huikea! Okei, biisin aiheena on kyllä ehdoton kesän überärsytys, mutta... legendaarinen Danny ja Pommittajat! Musiikkivideo on myös katsomisen arvoinen... ... ... !Kolmantena päivän kesäbiisinä on Samuli Edelmanin Karavaanari, joka muutamia vuosia sitten jaksoi kovastikin hymyilyttää. Katsokaa video, niin hymyilyttää vielä enemmän.Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä vähän ulkomaalaista musiikkia. Tämä ei oikeastaan ole kovin tiiviisti kuulunut meikäläisen kesäbiisivarastoon, mutta tuossa lopputalvesta tämän jostain bongasin ja pakkohan se oli listalle lisätä. Niinhän se vain on, että mieleen tulee vain aurinkoinen kesäpäivä rannalla, on kavereita, on evästä, on kylmää siideriä... Mungo Jerry ja In The Summertime.Ensi viikolla sitten taas uudet kesärallit! Palataan astialle ja toivotaan, että sää lämepenee niin kuin on luvattukin!

Kommentit

 1. Miten sä saat linkitettyä ton videon tuolleen et se on ''upotettuna'' tohon tekstiin? (siis niinku toi karavaanarit biisit) :)

  VastaaPoista
 2. Öö... :D

  En nyt oo ihan varma mitä tarkotat...

  Mutta siis meen vaan youtubeen ja siellä siinä videon alla on yleensä se "jaa"-painike. Sitten siihen tulee vaihtoehto "upota" ja sitten kopioin sen tekstin siitä lootasta tänne blogin kirjoituskenttään...

  Haitkohan tätä vai mitä... multa meni nyt ohi :D

  VastaaPoista
 3. No, mut noin mä vaan teen ja se tulee tohon tollei...

  VastaaPoista
 4. Tota just tarkotin, kiitti neuvosta :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana vapaa!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Polttarit 14.6.

Levoton ja silti ihana Homer

Ei häitä ilman (turkooseja) kukkia

Mary Kay