Kohti kesää, osa 4

Jatketaan taas kesäralliäänestysehdokkaiden nimeämisellä. Tosiaan, tämä äänestysjuttu tuli mieleen vasta viime viikolla edellisen kesäbiisipäivityksen yhteydessä ja ajattelin, että sehän olisi vallan hauska ajatus. Lukijoilla ja kaikilla, ketkä blogiini eksyvät syystä tai toisesta voivat sitten mennessään klikkailla omaa suosikkiaan kaikista niistä biiseistä, jotka kesäkuun alussa olen jo toivottavasti ehtinyt teille esitellä. Äänestys on siis tulossa tuohon etusivulle heti, kun kaikki ehdokkaat on esitelty.

Mutta mennäänpä asiaan. Tänään on luvassa jälleen legendaarisia kesäbiisejä höystettynä weheartit:n kesäisillä haavekuvilla.

Ensimmäisenä varsin kesämielinen ralli 60-luvulta, jonka mm. Dannykin on suomeksi laulanut. Lovin' Spoonful - Summer In The City mahtavalla särösoundilla.
Toisena tulee Bryan Adamsin Summer of '69, eli kultainen 60-luku kulkee mukana.Suomalaista kesämeininkiä lupaa Hurriganes ja Bourbon Street. Mahtava biisi, jonka voi ottaa mukaan niin maalle kuin kaupunkiinkin.
Ja ehkä kaikista parhain autolla-ajobiisi kesähelteellä, luu ulkona, on CCR ja Fortunate Son. Itse ainakin kuuntelen tätä laittoman usein, kun kesällä auton rattiin päädyn. Mielikuvissa voi vaikka päätyä pohjois-Amerikan sisämaahan ajamaan kilometrien mittaisia asfalttiteitä keskellä erämaata (kun pääsiskin joskus!).Viimeisenä viikon 19 kesäralliehdokkaana tulee Alan Jacksonin kappale Summertime Blues. Tästäkin lienee suomalainen versio, mutta alkuperäiset (aivan kuten ehsokkaassa numero yksi) ne jyrää lähes aina. Nyt en kyllä osaa sanoa, onko tämäkään ihan se ALKUalkuperäinen, mutta menköön! Countrymeininkiä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polttarit 14.6.

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Airbnb-kokemuksia ja todellinen jackpot Meksikossa!

Light House Tours & Tulum - historian havinaa Karibianmerellä

Muutama iguaanikuva Meksikosta