2. kesäkuuta 2011

Kohti kesää, osa 6 ja viimeinen!

Kesäralliäänestyksen viimeiset ehdokkaat jäivät tälle kesäkuun puoliksi ensimmäiselle viikolle ja takaan, että luvassa on mitä erikoisimpia kappaleita. Erikoisia siksi, että näitä kesäbiisejä harvemmin tulee tarkoituksella kuunneltua, mutta radiosta tullessaan mieleen nousee kuumia kesäpäiviä ja muistoja lapsuuden kesistä. Iskelmä ei siis varsinaisesti kuulu meikäläisen suosikkigenreihin, vaikka meneekin heittämällä ainakin ohitse räpin. Nyt on kuitenkin luvassa tietysti hitunen iskelmää.

Fredi - Kolmatta linjaa takaisin

Tämän kappaleen soidessa tulee mieleen varsin elävä muisto lapsuudesta, kun joskus yömyöhään ajoimme kesämökiltä kotiin. Aurinko oli laskemassa ja taivaanrannassa oli kultareunaisia, tummia kumpupilviä ja radiosta tuli, mikäs muukaan kuin tämä biisi.


Marita Taavitseinen - Andre

Heti alkuun voin kertoa sen, että vihaan Marita Taavitsaista. Todella ärsyttävä nainen. Tästä kappaleesta tulee kuitenkin vähän samanlaiset vibat kuin edellisestä. Aurinkoinen automatka mökille läpi maalaismaisemien.
  
Jari Sillanpää - Pariisi-Helsinki

En ole myöskään mikään suuri jarisillanpääfani, mutta samalla mökkireissulla mennään tämän Pariisi-Helsinki-biisin mukanakin. Ei mulla oikeastaan tästä biisistä muuta sanottavaa. Lapsuuden kesä tulee vainniin vahvasti mieleen.

Yö - Levoton
Tästä kappaleesta ei valitettavasti löytynyt ainakaan youtubesta mitään, joten jätän tämän kappaleen kuunteluvastuun nyt teille, lukijat. Mahtava kappale, joka eroaa edellisistä ainakin siinä, että tätä saatan kuunnella jopa ihan tarkoituksella enkä vain vahingossa radiosta.

Sitten loppuun vielä kaksi outoalintua, joista lukijoiden on varmasti hyvin vaikea löytää mitään kesäistä, mutta itselleni ne ovat suuria kesähittejä ja painun mielessäni aina kuumille ja vihreille kesäniityille nämä kappaleet kuullessani.

Pearl Jam - Jeremy 


Coldplay - Talk ... ja sitten vain etusivulle äänestämään välittömästi, kun äänestys sinne ilmestyy, elikkäs ihan tuota pikaa! Aikaa äänestää on ainakin kesäkuun loppuun asti, joten mieti tarkkaan ja huolella, mitä biisiä äänestät! Palkintoja äänestäneiden kesken ei nyt ole tarjolla, mutta koska äänestäminen ei vie kenenkään elämästä kuin ehkä yhden minuutin, niin... ajattelin, että jokainen voi hyvää hyvyyttään vaikka äänestää. Ja onhan se nyt mielenkiintoista, että mikä näistä kaikista niin kovin erilaisista kesäbiiseistä on lukijoiden ja muiden sattumalta sivulle eksyneiden mieleen eniten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa!