Ylös, ulos ja lenkille!

Syksy on ihanaa aikaa. Tuntuu, että juuri syksyisin saa aina uuden mahdollisuuden olla parempi ja aloittaa uusia harrastuksia, yleensäkin syksy on sellaista tietynlaista uudistautumisen aikaa. Tänäkään vuonna nämä syyskesän lumoavat illat ja auringon erikoinen valo eivät pettäneet ja em. tunne on ja pysyy, vaikka lähes ensimmäistä kertaa elämässäni mulla ei alakaan koulu. Kesällä vähiin jäänyt kuntoilukin on nyt mukava aloittaa taas oikein kunnolla. Vaikka ulkona kaikki alkaakin vain mädätä, niin silti ilma on raikas ja hyväntuoksuinen.

Jotta kuntoilumotivaatio säilyisi korkealla, kävin eilen ostoksilla. Mikäänhän ei motivoi kuntoilemaan enemmän kuin ajatus siitä, että siihen on sysännyt rahaa - paljon rahaa. Kävin sitten eilen Koskikeskuksen Stadiumissa etsimässä kunnon lenkkitossuja. Olin jo pitkään haaveillut näistä Puman kiinteyttävistä kengistä ja mukaanhan ne sieltä lähtivät heti ensikokeilun jälkeen. Siinä sivussa ajattelin piristää lenkkeilynäköä hieman uudella tuulta ja vettä pitävällä pinkillä ulkoilutakilla (jotka muuten sopivat training kenkien kanssa loistavasti yhteen!).

Pinkki takki syyskeleihin!
Jalan lihaksia aktivoivat ja samalla niitä kiinteyttävät kengät kuulostavat kyllä aika hullutukselta. Mun oli kuitenkin jo eilen pakko kokeilla näitä aluksi jalassa hassulta tuntuvia treenikenkiä ja rempaisin tunnin mittaisen reippaan kävelylenkin. Kahdenkymmenen minuutin jälkeen mun jalat, etenkin pohkeet, olivat aika väsyksissä. Joko se kaikki oli silkkaa toiveajattelua tai sitten kengät todella tehostivat kävelemistä.

Ensivaikutelma "pyöryläpohjakenkiin" oli siis positiivinen. Musta tuntui kävellessäni, että mun pylly keinuu typerän näköisesti puolelta toiselle (mitä siis ei käy tavallisten tossujen kanssa), joten kyllä nuo ainakin liikettä tuntuivat lisäävän! Nyt on motivaatiota lähteä lenkille, vaikka sateella! Kengissä on goretex-pinta, joten edes sade ei ole enää käypä tekosyy jättäytyä lenkiltä pois!

PUMA
Kävelykengät/PUMA  osoitteesta stadium.fiVuodenvaihteessa tuossa puolen kilometrin päässä starttaa uusi GoGo-liikuntakeskus. Ajattelin edelleen motivoida itseäni liikkeelle kalliin kuukausimaksun voimin!

Syksyn kunniaksi päätin myös uudistaa pääkopan ulkokuoren, josta näkyy vilahdus tuossa takkikuvassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polttarit 14.6.

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Light House Tours & Tulum - historian havinaa Karibianmerellä

Mary Kay

Levoton ja silti ihana Homer