Kasvatetaan lapset pumpulissa (niin niiden käy huonosti)!

Johan on taas vitsi murjastu!
Äidit tyrmistyivät anatomian opetuksesta!

Tämä menee vähän samaan kastiin kuin se, että jenkkityyliin tyttö laittaa vessassa hanan päälle, ettei poikaystävä kuule kun tää on kusella. Vaikka melko sanattomaksi tuo uutinen vetikin, niin pakko kai mun on silti jotain "ääneen" avauduttava.

Siis mistä näitä pirjopettereiden kukkahattutätiäitejä oikein sikiää?! Anatomian ja täten myös lisääntymisen opettaminen on kuulunut opetussuunnitelmaan jo öö, miljoona vuotta? Ihmisen anatomiaan kuuluu olennaisena osana myös lisääntyminen. Olisi vähintääkin tökeröä jo tämän vuoksi olla opiskelematta sitä. Ei, kyse ei ole sukupuoliakteihin kannustamisesta tai ohjaamisesta. Puhdas yleistieto, mihin tämä käsite unohtui? Missä vaiheessa lisääntymisestä, elämän normaalista toiminnasta, tuli tabu?

Joojoo, kyse oli jopa viidesluokkalaisista. Hui kamalaa. Tuossa kohtaa aletaan olla kuitenkin jo siinä iässä, että seksihommat sun muut alkaa kiinnostaa. Tässä kohtaa alkaa myös se vaihe, kun ilmassa liikkuu huhuja, miten kaikki tapahtuu. Eikö olisi siis lapsen kannalta parempi, että asian opettaa joku, joka sen osaa, jolloin lapsen ei tarvitse arvuutella mielessään, oliko se totta mitä mun kaveri kertoi? Eikö kasvatus olisi turvallisempaa, kun tietäisi lapsen tietävän, miten ne vauvat oikein tulee, jos tämä vaikka sattuisi erehtymään sänkyhommiin jonkun kanssa?

Miksi kukaan _normaali_ lapsi kokisi lisääntymisestä keskustelun ahdistavaksi ja miten kukaan _normaali_ vanhempi voi tästä ahdistua? Kyse on yleistiedosta, ihan niin kuin vaikka maantiedossa. Ajatteliko kukaan, että mitä jos maantiedon opetus luo jollekin lapselle paineita samalla tavalla, häh? Lapsen pienen mieli voi järkkyä suurista ja mahtavista luonnonmullistuksista. Miksei siitä vouhota kukaan? Koulussa saatu faktatieto on paljon parempi kuin ne hellanlettashaikaratarinat kotona. Sanotaan asiat niin kuin ne on, s**tana!

Eikö olisi ihan kiva, että se oma pikkukultamussukkutytteli tietäisi esimerkiksi kuukautisten merkityksen raskaaksi tulemiseen? Itseäni ainakin kovasti surettaisi, jos oma lapseni ei tietäisi asioista niin kuin ne todellisuudessa ovat. Miksi sitä pitäisi "kaunistella"? Kyseessä on kuitenkin aikuisten juttu, ei lasten tarvitse niitä murehtia, vaikka ovatkin saaneet sivistystä asian suhteen.

http://www.cartinafinland.fi/fi/imagebank/image/81/81746/Parittelevat+sinisiivet-Lycaenidae+81746.jpg

No voi apua, kun ELÄIMETKIN tekee sitä...!

P.S. Loppuun vielä toinen erittäin tunteita herättävä juttu. Katselin muutama päivä sitten uutisia telkkarista. Silloin oli pinnalla nuo romanit ja niiden laiton leiriytyminen. Jutussa haastateltiin erästä romaninaista. Hän sanoi suurinpiirtein näin: "Suomessa on hyvä asua, koska täällä tienaa kerjäämisellä...". Jäin monttu auki tuijottaan ruutua. Siis MITÄ V*TTUA (anteeksi kielenkäyttö!)! Voin kertoa rehellisen mielipiteeni siitä, että helvettiin tommoset ihmiset tästä maasta ja äkkiä! Maahanmuuttaja saa olla, kunhan edes yrittää jotain. Ja ei, kerjääminen ei ole mitään yrittämistä. Olen taas puhunut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mesoamerican Barrier Reef: kuka snorklaa ja kuka saa paniikkikohtauksen

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Polttarit 14.6.

Ei häitä ilman (turkooseja) kukkia

Ehkä maailman paras perunavelli porkkanalla ja sipulilla!