Kiloklubi.fi

Nyt kun pahin karppausinho on taas laantunut minimiin ja ajatus tuntuu jälleen ihan siedettävältä, niin ajattelin jakaa kanssanne uuden ystäväni, kiloklubi.fi-sivuston. Bongasin tämän ilmaisen nettisivun eilen eräästä toisesta laihdutusblogista ja päätin sitten ihan piruuttani rekisteröityä sivulle. Mä en vielä tiedä, oliko se hyvä vai huono idea, sillä sivusto vaikuttaa uhkaavan koukuttavalta.

Rekisteröitymisen jälkeen omiin tietoihin kirjataan tietysti syntymäaika ja pituus. Lisäksi masiina tahtoo tietää, minkätasoinen liikkuja olet juuri NYT. Tietoja voi sitten muutella sitä mukaa, kun "kehittyy".

Kiloklubilla voi täyttää ihan omaa ruokapäiväkirjaa, joka laskee automaattisesti päiväkohtaisen energiansaannin (hiilihydraatit, proteiinit, rasvat ja alkoholi) ja kertoo käyttäjälle, mikä on ruuan suhteen vinossa ja mikä kohdillaan (kasvikset, energia, herkut, kuidut). Liikuntaosiossa voi puolestaa kirjata ylös viikon liikunnat. Kone laskee kulutuksen automaattisesti ja näyttää jälleen, milloin menee hyvin (kulutus, määrä, teho, vaihtelu). Lisäksi käyttäjän on helppo seurata oman liikuntansa laatua kaaviosta, johon piirtyy aerobinen, lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelu. Ihanan yksinkertaista!

Edistymis-osiossa pitää sitten näpytellä paino ja vyötärönympärys sekä mahdollinen tavoitepaino. Täällä näet myös oman painoindeksisi.

Omakin opettelu on vielä rajusti kesken sivuston kanssa, mutta tuskinpa tuo mitään rakettitiedettä tulee olemaan.

Kommentit

  1. Ite löysin kiloklubin noin 3 vuotta sitten. Oikein kiva ja koukuttava paikka on. Kiloklubissa oli mielenkiintoista seurata syömisiä ja liikkumisia ja se motivoikin mua liikkumaan enemmän ja kyllä toi ruokavaliokin parani. Kyllä painoakin tippui kiloklubin käytön aikana vaikka en sitä laihdutustarkoituksena käyttäny. Nyt en oo enää noin vuoteen sitä käyttänyt, pitäs varmaan taas alottaa et sais liikkumiset kohilleen.
    -Teija

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana vapaa!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polttarit 14.6.

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Light House Tours & Tulum - historian havinaa Karibianmerellä

Mary Kay

Ei häitä ilman (turkooseja) kukkia