Haastetta kehiin!

Blogi Lainakengissä haastaa kaikki lukijansa tällaiseen, joten aikani kuluksi...

1. Mitä juhannussuunnitelmia olet tehnyt?
Töiden parissa taitaa tämäkin juhannus vierähtää mukavasti. Juhannusaattona olisi aamuvuoro ja juhannuspäivänä iltavuoro, joten saattaa olla, että muutaman siiderin juon. Jos en äidy ajelemaan mökille Jämsään, niin sitten saunon tässä kotona ja yritän metsästää jostain seuraa itselleni. Toisaalta toivon, että juhannuksena sataisi kaatamalla, jolloin ei yhtään haittaisi olla töissä tienaamassa juhannuslisiä ;)
2. Mikä on mielestäsi ärsyttävin luonteenpiirre muissa ihmisissä?
Ai että yksi piirre vaan pitää mainita? Tää on paha. Useinhan se menee niin, että mikä toisessa ärsyttää, sen piirteen löytää itsestäkin, jos vain haluaa löytää sen... valittaminen kaiken maailman asioista on ärsyttävää ja kyllä, valitan myös itse aivan liikaa! Yleensäkin pessimismi on jotenkin uuvuttavaa.
3. Milloin olet viimeksi itkenyt ja miksi? 
Olisiko ollut menneellä viikolla päivänä X, kun katsoin Avaraa Luontoa. Joo, Avara Luonto saa mut usein herkistymään! Tällä kertaa kyseessä oli dokumentti pariskunnasta, joka kolmen vuoden ajan seurasi nuoren leopardin elämää. Mä en oikein edes tiedä, miksi se kosketti mua niin paljon, että mun piti itkeä. Dokkarissa ei edes tapahtunut mitään kamalaa.
4. Minkä taidon haluaisit oppia?
Keskustelemisen taidon. Olen huono keskustelemaan. Oikein keskustelemalla keskustelemaan. Mä en jotenkin vaan osaa puhua.
5. Milloin olet viimeksi käynyt Tampereella? 
Taidan olla täällä ihan jatkuvasti ;)
6. Mitä laitat leivän päälle?
Ingmariinia, jotain lihaa ja kurkkua yleensä. Ruisleipä rokkaa myös kylmäsavulohen ja salaatin kanssa, kuten myös mozzarellan ja tomaatin kanssa!
7. Ärsyttävin kesähitti ikinä?
En osaa sanoa. Kaikki ne ovat olleet jollain tavalla sekä ärsyttäviä että hauskoja. Yleensä ehkä astetta ärsyttävämpiä kuin hauskoja, mutta silti. Mikään ei ole koskaan raastanut multa silmiä ja korvia päästä.
8. Ottaako joku päähän?
Tällä hetkellä lähinnä se, että pitää mennä töihin. Kolmen päivän vapaat takana ja tietysti kelit paranee heti, kun pitäisi mölliä sisällä koko päivä!
9. Mitäs syksyllä? Kouluun? Töihin? 
Syksyllä olen varmasti edelleen töissä, ainakaan en ole kouluun hakenut, joten... 
10. Mihin kannattaisi tehdä päiväreissu kesällä?
Itse tykkään aivan mielettömästi Porvoon vanhasta kaupungista! Aivan mielettömän ihana paikka mukulakivineen ja vanhoine taloineen. Siellä voi jotenkin aistia menneitten aikojen tunnelmaa! Suosittelen ehdottomasti! Toisena vaihtoehtona ekana mieleen tupsahtaa Suomenlinna. Aivan mahtavan söpöläinen auringonotto-saari Helsingin edustalla ja sielläkin tuntee matkaavansa ajassa hurjasti taaksepäin!
Porvoon vanhakaupunki
Suomenlinnassa, kesä 2009
11. Mitkä suosikkiblogisi?
Karkkipäivä, ValiValiVali (joka ei valitettavasti ole päivittynyt pitkiin aikoihin) ja Saappaaton kissa.

Kommentit

  1. Hehe, mahtava toi valivalivali. En oo siihin ennen törmännykkään :D

    Ja hei, kiva tää uus ulkoasu!

    VastaaPoista
  2. Sinänsä koomista, että juuri tuolla ylhäällä kerron, etten pidä valittamisesta ja sitten suosikkiblogeihin kuuluu valitus-blogi :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana vapaa!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polttarit 14.6.

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Light House Tours & Tulum - historian havinaa Karibianmerellä

Mary Kay

Ei häitä ilman (turkooseja) kukkia