Hyvää juhannusta!



Selkä alkaa olla jo ihan kuosissaan, onhan tässä jo kaksi raskasta aamuvuoroakin takana. Hieman välillä särkee, pitkään paikallaan istuminen ei tee kovin hyvää eikä vielä uskalla kumartuakaan ihan kunnolla, mutta työt sujuu kuitenkin, kun muistaa oikeaoppisen ergonomian, ja muukin arkielämä! Eilen mun piti uskaltautua jo bodypumpiin, mutta olin kiltti tyttö ja kuuntelin ystävän neuvoa olla menemättä. Sen sijaan aurinkoinen kävelylenkki hyvän musiikin tahdissa teki terää! No, sallittakoon laiskottelu, kun juhannuskin on tulossa (kuulostaa pahasti vaan typerälle tekosyylle...).

Olin muutaman päivän toipumassa lanneselän oikuttelusta kotona Koskenpäällä ja ai, että oli mukavaa! Sellaisessa kesäkylässä sitä unohtaa pahemmatkin säryt. Kesä tuntuu maalla muutenkin niin paljon todellisemmalle ja ihanemmalle kuin täällä kaupungin melskeessä. On niin paljon vihreää, värikkäitä kukkaniittyjä, pelkkää tuulen suhinaa koivikoissa, laineen liplatusta... jaan teille muutaman kuvan tästä mulle niin rakkaasta perämetsästä keski-Suomen sydämessä.






Pakko vielä loppuun kehaista IFOLORIA, vaikka se ei mitenkään liity itse aiheeseen. Tilasin kaksi 60-sivuista, n. 20 x 30 senttistä kuvakirjaa, joihin änkesin kaikki lähes neljä sataa ottamaani kuvaa Nepalista. Hintaa oli sellainen sataviiskymppiä, mikä vähän hävettää, mutta voin kertoa, että nyt ovat kuvat hyvässä tallessa! Suosittelen Ifolorin kuvakirjoja! Ne on oikeasti aika tyylikkäitä!

Mutta koska keskikesän juhla on jo ihan ovella, en jaarittele tällä kertaa tämän enempää. Ei muuta kun...


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polttarit 14.6.

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Airbnb-kokemuksia ja todellinen jackpot Meksikossa!

Light House Tours & Tulum - historian havinaa Karibianmerellä

Muutama iguaanikuva Meksikosta