Ja niin joulu joutui jo taas...

... Hervantaan. Oikeastaan ei kylläkään "taas", vaan ihan ensimmäistä kertaa. Jouluaaton maalaishulinat vaihtuvat kaupungin kolkkouteen. No, en mä tätä nyt enää niin masentavana näe, etenkin kun on saanut vähän laitettua tätä joulua tänne ihan omaan kotiin. Isi toi komean kuusen meille ja koska tänäjouluna todella rikotaan kaavoja, mä koristelin sen innoissani jo toissapäivänä (yleensähän kuusi koristellaan vasta aatonaattona!). Ainut, mikä todella harmittaa tässä joulussa, on se, miten kotiväki pettyi kuullessaan, ettei meidän sakki kissoineen päivineen ole tulossa maalle aatoksi.

Maalaisjoulu. Niin sen olla pitäisi. Vuoden 2012 joulu ei näytäkään tältä...
Kuvat joululta 2011.

... vaan tältä. Jotain onnetonta joulukoristeluropellusta Hervannassa. Kyllä isin omasta metsästä tuomasta kuusesta saisi Tammelantorilla vaikka satasen! 
(avopuolisko teki jotain noille kynttilöille ja nyt ne eivät enää pala, buu...!)Adventtikynttilöiden neljäs kynttilä on vielä koskematon! Äite toi joulupukin. Kissat tykkää parrasta.

Tässä kuvassa jouluisten patalappujen lisäksi myös hauska "taulu", jonka sain isosiskoltani! Mitään joulua siinä tosin ei ole.


Loppuun vielä ruma joululaulu.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polttarit 14.6.

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Airbnb-kokemuksia ja todellinen jackpot Meksikossa!

Light House Tours & Tulum - historian havinaa Karibianmerellä

Exploring Nepal: Bhaktabur ja Changunaryan