Hääpaikka-fail

Hääpäivä on nyt päätetty, kirkkokin jo varattu. Siitä oli hyvä aloittaa koko häähössötys, sillä nyt se on ihan oikeasti totta. Omituista edes ajatella, että hei! Minulla, joka on omasta hääpäivästään haaveillut varmaan pikkutytöstä asti (teininä taisi olla pienimuotoinen taantuma) on nyt ihan oikeasti kirkko varattuna! Oh, tässähän tuntee olonsa... aikuiseksi naiseksi. Nyt ei voi enää perua ;)

Seuraava operaatio koskeekin juhlapaikkaa. Takataskussa on muutama varsin potentiaalinen juhlapaikka Koskenpään tienoilta, mutta vain yksi niistä ihastutti mun sydämen toden teolla. Tosin, tätä kyseistä paikkaa pitäisi päästä katsastamaan ihan paikan päälle ennen kuin voi päättää mitään, sillä bittiavaruudesta ei juurikaan löydy kuvia juhlapaikan sisätiloista. Mutta miljöö... oi voi!

No, miten meni yhteydenottoyritykseni, kun yritin tänään soittaa kyseisen puljun omistajalle?

Hämmennyin, kun hälytysäänen tilalla puhelimesta alkoi kuulua espanjaa ja sitten puhelu katkesi. Ymmärsin vain POR FAVOR ja UNO MOMENTO, en muuten kai olisi edes tajunnut, että nainen pulisee espanjaa. Ajattelin, että nyt taisi tulla pikkusen väärä numero...

Varmistin numeron nettisivuilta ja se oli ihan totta oikea numero, johon olin yrittänyt soittaa! Hieman kummissani yritin soittaa uudestaan. Sama juttu: espanjaa solkkaava nainen ja yhteyden katkaisu.

Selasin itseni syvemmälle internetin ihmeelliseen maailmaan ja löysin toisen numeron. Ehdin jo innostua, että siitä saisi kiinni melkein kenet tahansa. Soitin. Hetken oli ihan hiljaista ja vilkaisin jo muutaman kerran puhelimen näyttöä varmistaakseni, soitinko edes minnekään. Yhtäkkiä tärykalvoilleni räjähti aivan jäätävä suhina, hieman kuin yhteys olisi ollut TODELLA huono, ja taas puhelu katkesi. Tässä kohtaa alkoi pinna kiristyä.

Päättäväisesti soitin uudestaan. Nyt lievempi suhina, jonka jälkeen espanjalaisnainen oli jälleen äänessä. Sen jälkeen kuulin tutumman äänen: puhelimeen ei juuri nyt saada yhteyttä... 

Numeroita ykkösestä kymppiin laskien mä päätin luovuttaa. Siis olisiko mahdollista saada jollain tavalla yhteys puhelimitse näihin tyyppeihin, jotka vastaavat tämän juhlapaikan vuokrasta?! Ihan kuin mua ei muutenkin jänskättäisi vieraiden ihmisten kanssa puhelimessa pöliseminen! Sitten vielä ***tuillaan tuolla tavalla!

Perkele.

Päätin lähettää s-postia kyseiseen paikkaan.
Meinasin ystävällishenkisen viestin perään kirjoittaa vielä POR FAVOR.

Mielenkiinnolla jään odottamaan, saanko ikinä koskaan mitään vastausta, vai joudunko opettelemaan puheluyrityksestä toiseen jotain helkkarin espanjaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polttarit 14.6.

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Light House Tours & Tulum - historian havinaa Karibianmerellä

Mary Kay

Ei häitä ilman (turkooseja) kukkia