Kesäleskeys koitti jälleen...

... BYÄÄÄ!

Taas kerran se sieltä tuli, kesäleskeys. Vaikka tähän on jo kuinka monena kesänä tottunutkin, on se alkuun aina niin ahdistavaa tietää, että sitä on koko kesän ihan "yksin". Huolimatta siitä, että me varmasti näemme viikoittain joko Mansessa tai keski-Suomessa. Se on puhdas totuttelukysymys. Sitä paitsi, mä en edes halua olla se nainen, joka on niin riippuvainen miehestään, ettei yhtä kesää pärjäisi ilman! Toisaalta siis nämä "yksinäiset" kesät ovat hyvää aikaa tehdä ihan omia juttuja ilman, että tarvitsee välittää toisen läsnäolosta ja muista menoista. Kaiken kukkuraksi suhde pysyy tuoreena, kun ottaa vähän etäisyyttä pidemmäksi aikaa...! ;)

Mennyt viikonloppu oli oikeastaan mulle se sellainen kesän alku. Tuli käytyä keski-Suomessa anoppilassa ja omassa kotona Koskenpäällä. Kelit helli. Grillattiin ja nautittiin lämpimistä ja valoisista illoista. Lisäksi hieman hassuteltiin.

Kävin myös maakunta-ajelulla Koskenpään Vekkulassa. Kävin katsomassa meidän mahdollisen hääjuhlapaikan, jota menemme lähemmin tarkastelemaan ensi viikolla, kun mulla on kesäloma. Pitäisikin soittaa sille kaverille, joka tätä mestaa vuokraa ja sopia sellainen passeli päivä. Alustavastihan tämä on jo meille varattu, joten ei kai sitä tarvitse kovin salaisuutena enää pitää, että tuo Villa Vekkulahan se on, johon olen vallan ihastuksissani ollut. Samaiseen puljuun kuuluu myös Juokslahdella Savionhovi.


Koskenpäällä oli nättiä ja ihanaa niin kuin aina (en nyt tarkoita tuota meitsin naamaa!)! Aurinkoa tuli saatua kivasti nurmikkoa ajaessa. Yksi kesän mahtavimmista tuoksuista on muuten vastaleikatun nurmikon tuoksu!
Ihanaa kesää kaikille (toivottaa myös Milli)!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Polttarit 14.6.

Levoton ja silti ihana Homer

Mary Kay

Light House Tours & Tulum - historian havinaa Karibianmerellä