Heinäfestejä

Blogi on näköjään ollut kesälomilla...  I apologize.

Oikeastaan mulla ei nyt ole mitään kovin tärkeää asiaa. Ei sen kummempaa kuin että yleinen olotila on viime aikoina ollut hieman sitä luokkaa, että on tehnyt mieli jonkinsorttista masennuslääkitystä!

Leikki leikkinä: viikonloppuna tuli juhlittua jälleen kerran niin rankasti ihanien ihmisten kanssa, että krapulan aiheuttama fysiologisestikin todistettavissa oleva mielialan pahennus on jatkunut näin tiistaille asti. Asiaan ei yhtään vaikuttanut se, että kävin ensimmäistä kertaa kuukausiin vaa'alla. No, ei näyttänyt kivalle. Teki mieli luhistua lattialle sikiöasentoon ja soittaa töihin, ettei pysty tuleen.

Toden totta vuoden 2013 Heinäfesti tuli taas tarpeeseen ja oli niin mukavaa, että! Mitään todellista masennusta aiheuttavaa ei siis tapahtunut, ei ainakaan muuta kuin liiallista alkoholilla läträämistä. Oli oikein kiva heinäkuun päätös, ja luvatusta lämpimästä syksystä huolimatta myös loistava kesän päätös. Täällä odotetaan taas syksyä innolla (vaikka festien aikaan olikin ihanaa nauttia helleauringosta!)!

Kuvamateriaalia tässä, enjoy!

M otti heti tilan haltuun.

Ihanaa sakkii!

Perinteinen uimareissu Lähdejärvelle

Hauskoja kesäleikkejä partiotyyliin!
Mulla oli kans kivaa!

Joka kesään kuuluu tietysti kesäolympialaiset ja kisanimet!

Siirrettyäni lähes satapäisen kuvamateriaalin koneelle huomasin, ettei niistä kovinkaan moni ollutkaan ihan niin julkaisukelpoinen kuin muistin...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mesoamerican Barrier Reef: kuka snorklaa ja kuka saa paniikkikohtauksen

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Polttarit 14.6.

Ei häitä ilman (turkooseja) kukkia

Ehkä maailman paras perunavelli porkkanalla ja sipulilla!