Vaelluskengät!

Lauantaina kävin ostamassa itselleni ne haaveilemani vaelluskengät. Ajattelin, että Partioaitassa on ehkä alennusmyynti ja löydän halvalla kivat ja sopivat kengät. No, eihän siellä mitään alennusmyyntiä ollut, eikä sen puoleen halpaakaan. Täytynee sen verran kuitenkin itseäni lohduttaa, että oikein hoidettuna nuo popot ovat monivuotiset ja kestävät - ja maksavat sen 230 euroa siten takaisin. Lienee ihan jees tallustella näillä äärimmäisen paljon nilkkaa tukevilla gore-tex-kengillä sitten siellä Lapin erämaissa, ja muuallakin.

Tänään kävin sisäänajamassa ja testaamassa kenkiä ensimmäisen kerran tuolla Hervannan "sysimetsissä". Kokemus oli kiva siitäkin huolimatta, että mun etusääret ovat jostain syystä ottaneet nyt itseensä ja ovat kovasti kipeät. Ehkä pitäisi useammin lenkkeillä kinttupoluilla?
Kommentit

  1. Voin sanoa tuon hankinnan olevan erittäin järkevä! :) Itselläni on anopin käyttämät vaelluskengät, ikää ehkä 8 vuotta(?) ja menevät edelleenkin hyvin. Varsin samannäköiset kuin sinulla. Tietysti huolto on tärkeää reissujen jälkeen, mutta hyvin menee vielä varsin laiskahkon huoltokäteni kanssa :) Lisäksi jos kesäisin marjastat tai sienestät niin voin sanoa vaelluskenkien olevan jatkossa parhaimmat myös sinne! Ei tarvitse lähteä siis vaeltamaan, että niitä voi käyttää :)

    VastaaPoista
  2. Ooh, no hyvä tietää, ettei menneet rhat ihan hukkaan. Pelkäsin nimittäin, että mitä jos en sitten ensi syksyn Lapin reissun jälkeen enää koskaan vaeltamalla vaella.. mutta metsässä nyt voi liikkua muutenkin ja siellähän nyt on aina hyvä, että on jalalle hyvä tuki :)

    Tosiaan, pitänee vielä perehtyä noihin hoito-ohjeisiin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana vapaa!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Polttarit 14.6.

Levoton ja silti ihana Homer

Mary Kay

Light House Tours & Tulum - historian havinaa Karibianmerellä