12. joulukuuta 2013

12. luukku: Maa on niin kaunis

... maa ei kyllä tällä hetkellä ole yhtään kaunis, jos saan sanoa. Että pitikin niiden mukavien pikkupakkaspäiven jälkeen tulla taas tämmöinen loskakeli, märkää ja muutenkin kaikin puolin ankeaa keliä! Voin kertoa, että nyt on taas joulufiilikset hyvin hyvin kaukana.


Mutta tämä joululaulu on yhä kuitenkin kaunis, vaikka sää ei niin olisikaan. Aikaisemmin pidin tätä joululaulua vähän turhan hengellisenä, onhan tuo tietysti tunnettu, kristillinen jouluvirsi, mutta viime vuosina siitä on tullut yksi joulun merkille pantavista lauluista. Siinä missä Kulkuset tai Varpunen Jouluaamunakin myös tämä biisi tuottaa suurta joulufiilistä soidessaan radiossa. Se on herkkä ja koskettava kappale, jonka soidessa saatan liikuttua jopa ihan huomaamattomiin kyyneliin asti.

Lisäksi tästä laulusta tulee ihan hentoisesti mieleen mun mummi, vaikka en tiedäkään miksi... luvassa lähipäivinä kuitenkin lisää aivan ehdottomia mummi-assosiaatio-joululauluja! Mitä ne mahtavat ollakaan?

P.S. Hämmentävää. Olen lähes 100% varma, että tuo ylläoleva kuva on jo joskus täällä blogissa vilahtanut, vielä menneen syksyn aikana! mutta ei sitä vaan mistään löydy... omituista. Jos lukijat tämän saman kuvan jostain bongaavat, niin kertokaa ihmeessä! Itse olen kai sokeutunut tai jotain.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa!