16. luukku; Joulupuu on rakennettu

Siis ihan hirveetä shittiä tuo keli tuolla ulkona. Vaikka tämä sen sääennusteen perusteella olikin odotettavissa, niin kylläpä silti osaa ottaa päähän. Ihan oikeasti: kenen mielestä tuommoinen loskap*skakeli on parempi kuin pieni pakkanen ja vähän reilummin lunta? Kun monet niin kovasti sitä talvea vihaavat ja tarkentavat oikein, että vihaavat etenkin sitä lunta ja kylmää. Onko tuommonen lössökeli sitten jotenkin parempi ja houkuttelevampi? En voi käsittää...

Eilen lumisateen jälkeen oli niin nättiä ja jouluista. No ei oo enää.


No, joka tapauksessa lienee seuraavan joululaulun aika. Joulupuu on rakennettu on ollut suosikkibiisien kärkisijoilla hyvin hyvin kauan. Se on yksi vanhimmista joululauluista, jonka muistan kuulleeni ja siitä tuleekin mieleen lähinnä lapsuus ja lapsuuden joulut. Kyseinen kipalehan laulettiin lähes poikkeuksetta aina koulun joulujuhlassakin. Sen lisäksi se on kuulunut aina olennaisena osana Koskenpään joulupäivälliseen, kun se on luriteltu porukalla ennen pöytään istuutumista.

Mun piparkakkutalo. Mietin pitkään, kehtaanko mä laittaa tästä kuvaa tänne, koska olen törmännyt jo niin moneen, oikeasti hienoon piparkakkutaloon, että tämä ei kilpaile edes samassa sarjassa niiden kanssa. Toisaalta tähän kului niin paljon vaivaa ja energiaa, kirosanoja ja palovammoja, että pakkohan mun oli tämä kuva ladata. Ei se ehkä hienoin ole, mutta aika hyvä näin ensikertalaiseksi, hö hö :)

Koulujen joulujuhlista puheenollen. Rehellisesti voin myöntää olevani hyvin vihainen pelkästä ajatuksesta, että nyky-Suomessa "kammotaan" perinteisten joulujuhlien pitämistä. Miksi niitä kammotaan? No, tietysti siksi, että kaikki ne, jotka muuttavat tänne pohjolaan muista kulttuureista, kokevat jäävänsä ulkopuolisiksi, kun eivät perustakaan tästä Suomen valtauskonnosta, kristinuskosta. Siinä saattaa sitten hyvin pian jäädä Joulupuut laulamatta, kun voi-ei-sehän-on-kristillinen-laulu! Että missä kohtaa Suomesta tuli valtio, joka ei tee mitään muuta kuin nuoleskele maahanmuuttajia perseitä? Ja ennen kaikkea: MIKSI? Maassa maan tavalla, johan sen jokainen maalaisjärkeä vähänkin omaava ymmärtää! Se on kuulkaa ihan voi-voi, että Suomen valtauskonto nyt vain sattuu olemaan kristinusko. Jos ei kelpaa, niin voi hakeutua johonkin muualle, kiitos.

Ja ei, en ole rasisti ja ymmärrän kyllä sen, että kaikki eivät voi kotoa lähtiessään valita kohdemaataan. Sitten pitäisi vain olla kiitollinen siitä, että pääsee pois sen kotia murjovan sodan alta eikä alkaa heti vaatia lisää ja lisää ja lisää. Suomesta kun ei voida tehdä muuta kuin se on. Tai näin minä ainakin luulin. Saa nähdä, miten tässä lopulta käy. Johan meillä kohta on täällä muslimeille erikseen oma sharialakinsakin. Sanonpa vaan, että voi hohhoijaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polttarit 14.6.

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Light House Tours & Tulum - historian havinaa Karibianmerellä

Mary Kay

Levoton ja silti ihana Homer