21. joulukuuta 2013

21. luukku: White Christmas / Valkea joulu
Jep jep, ei ole valkeasta joulusta tietoakaan.

Lapsena suorastaan vihasin tätä biisiä. Se löytyi Eino Grönin tms. esittämänä siltä legendaariselta c-kasetilta ja se oli niin vastemielisen hidas ja tylsä, että se oli pakko aina kelata yli. En voinut käsittää, miten niin surkea joululaulu oli valittu kaikkien niiden hauskojen, iloisten ja reippaiden laulujen joukkoon.

Mutta, mielikin voi muuttua (ja siihen on naisena tietysti oikeus). Niin kuin näkyy, White Christmas tai sen suomeksi sovitettu versio Valkea joulu on joulukalenterin joululaululistalla jopa sijalla NELJÄ! Tykkään molemmista versioista todella paljon ja niissä on sitä todellisen joulun tuntua - vaikka tällä hetkellä lähes kaikki joululaulut tuntuvat varsin tehottomilta, kun katselee ikkunasta ulos valoisaan aikaan.

Tosiaan, tänään on talvipäivänseisaus. Talven selkä taittuu niin sanotusti. Mikä helkkarin talvi? Erästä kollegaa lainatakseni: olisiko sitä vähän niin kuin kevättä ilmassa? Tällaisia ajatuksia heräsi tänään tupakkitauolla...

Äh, kun ärsyttää, kun tuo eilinen joulubiisipäivitys jäi niin onnettomaksi. Tuli vähän kiire töihin. Toisaalta olen kyllä varsin ylpeä itsestäni, koska olen pystynyt päivittämään blogia joulukalenterin vaatimalla tahdilla. Ajattelin hieman kauhuissani alussa, etten mitenkään muistaisi/jaksaisi/ehtisi päivittää blogia päivittäin, mutta ihan hyvinhän tämä on sujunut. Loppusuoralla jo ollaan!

Kaikista eniten tällä hetkellä ilostuttaa kuitenkin se, että mulla alkoi tänään kolmen päivän vapaat ja huomenna suuntaamme keski-Suomeen joulun viettoon. I-ha-naa!

Kuva täältä.
Kun nämä jouluhössötykset tästä väistyvät, niin blogissa lienee uusien tuulien aika. Sitten intoillaan jo ihan muista asioista kuin joululauluista - tai yleensäkään joulusta. Luvassa ainakin häähorinoita enenevissä määrin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa!