Kutsukorttihelvetti vol. 2

Nuo kutsukortit ovat kummitelleet mun mielessä ihan jäätävän paljon, vaikka niillä ei tosiaankaan ole vielä kiire. Yksi ärsyttävimmistä luonteenpiirteistäni taitaa ollakin se, että asiat vaivaavat mua tasan niin pitkään, kunnes ne selvitetään tai hoidetaan pois alta. Siksi tein tänään uuden reissun Ideaparkiin tarkoituksenani keksiä "se jokin juttu" meidän kutsukortteihin.


Pääasiallisena destinaationa mulla oli tietysti Sinelli (jonka kassalla unohdin vilauttaa mun leimakorttia ja leimat jäi saamatta, piru!) ja Class Ohlson, josta oli tarkoitus ostaa pieni ja kätevän kokoinen paperileikkuri. Ohlsonilta oli paperileikkurit loppu, mutta se ei haittannut, sillä Sinellistä löytyi halvemmalla, vain hintaan 12,90e. Hetken mielijohteesta käväisin myös Eurokankaassa ja sieltä mukaan tarttui muutama rulla valkoista pitsinauhaa ja 27m:n rulla sinistä satiininauhaa. Kutsukorttien osalta budjetti kusahti välittömästi. Toisaalta nyt voi suunnitella säästöä jostain muusta.

Kotona mallailin muutaman minuutin papereita ja nauhoja keskenään ja sitten tein mallikappaleen - ja koko kutsukorttisarjan ensimmäisen virallisen kutsukortin (sisältö tietysti vielä puuttuu, se itse kutsu). "Se jokin" oli löytynyt! Muutamalla pienellä lisäyksellä, joihin aikaa kuuluu ehkä 2-3 minuuttia enemmän aikaa, sain yksinkertaisesta ja jotenkin kalseasta kortista huomattavasti esteettisemmän ja ennen kaikkea juhlavamman!

Värini han pyllyllään. Korttipohja ei ole noin ruskea eikä organzanauhan alla oleva paperi noin sininen.

Tosin, askarreltuani viisi korttia, alkoi ahdistaa ihan muut asiat. Se, että niitä kutsuja pitää väkertää ihan saakelisti. Tietysti lähipiiristä löytyy enemmän tai vähemmän innokkaita apureita tähän hommaan, mutta siinäkin kohtaa vastaan kävelee mun kummallinen luonteeni. Vaikka tekemistä piisaa yllin kyllin ja jossain kohtaa voi raivokin leimahtaa valloilleen, haluaisin silti tehdä kaiken itse (!). Tulen varmaan järkiini jossain kohtaa. Olisihan tuollainen askartelutuokio hauska tapa aloittaa vaikka kiva tyttöjen ilta :)

P.S. Tuntuu jotenkin väärälle julkaista täällä kuva kutsukortista. Senhän pitäisi olla sitten yllätys, kun sellainen postiluukusta kilahtaa. Toisaalta... mitä helkkarin väliä?

Kommentit

 1. Sulla on kiva blogi:) Ja aivanälyttömän hienoja kortteja!
  PS. kannattaa ottaa tuo robotti tunnistus jutt pois kommenteista jos haluaa niitä koska kaikki ei sen takia jaksa laittaa kommenttia

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Mulla oli joskus se robottihomma pois päältä, mutta sitten mulle alkoi tulla ihan kummia kommentteja joiltaan nettisivuilta?! Siksi se on mulla päällä. Kukaan niin harvoin kommentoi tänne, että sitten kun kerrankin blogger ilmoittaa kommentista, niin pettymys on kamala, kun se onkin jokin ihan turha :/

  Voisin toki ehkä kokeilla taas ilmankin. Laitan sen kyllä heti takas, jos niitä kummia kommentteja alkaa taas ilmestyä...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana vapaa!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polttarit 14.6.

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Light House Tours & Tulum - historian havinaa Karibianmerellä

Mary Kay

Levoton ja silti ihana Homer