Kutsukorttihelvetti

Jo toinen päivä sitä kuluvaa vuotta, jolloin mennään naimisiin ja meitsi on jo ihan hajalla kutsukorttien suhteen. Vaikka askartelusta tykkäänkin ihan mahdottomasti, niin silti alkaa nyt pelkästä ajatuksesta otsasuonta jomottaa.

Eilen nukkumaan mennessä mulla oli lahjakkaat neljä tuntia aikaa kehitellä mielessäni ideaa meidän kutsukorteille. Jep, ei ihan heti rytmi palannut yövuorojen jälkeen. Anyway, olin yöllä aivan into piukeana lähdössä jo askartelukauppaan ostamaan tarvikkeita mallikappaleen valmistusta varten eikä siitä seurannut kuin aamuyön kamala painajainen, jossa häitä vietettiin Koskenpäällä tallin takana entisen sontakasan vieressä, mulla oli ihan kamala kampaus ja juhlassa tarkoituksena laulava tyyppi ilmoitti myöhästyvänsä muutaman tunnin!

No, tänään kävin Sinellissä ostoksilla. Mukaan lähti muutama korttipohja, helmiäispaperia turkoosina ja valkoisena, 5,5m valkoista organzanauhaa, liimaa ja kutsu-tarroja. Mulla oli ihan selkeä visio päässäni, minkälaista korttia alkaisin väkertämään.Kaksi mallikappaletta sain aikaiseksi. Eikä ne näytä yhtään siltä kuin olin kuvitellut! Tai aika lähelle päästiin, mutta jotain niistä vielä puuttuu - kun vain tietäisi mitä. Värit ovat oikeat: valkoinen, vaaleanruskea (minkki/latte) ja turkoosi eli meidän teemavärit koko kekkereihin. Kuvaa en tekeleistä laita, sillä en ole lainkaan varma, ovatko ne nyt niitä lopullisia ratkaisuja ollenkaan. Pitäisi keksi "se jokin juttu" niihin vielä.

Sitten niitä pitäisi nyplätä tämän hetkisen vieraslistan mukaan n. 35 kappaletta! Vaikka eipä tuolla vielä kiire ole, jo kutsukortit sukeltavat postiluukkuun vasta maalis-huhtikuun vaihteessa.

Voi ähinä ja puhina!

P.S. Yllättävää Sinellin reissussa oli se, että tuskastuttavasta jahkailusta huolimatta avopuoliso ei valittanut kertaakaan ja osallistui tarvikkeiden valitsemiseen jopa muutamalla sanalla... :D Myöhemmin, kun tuskailin korteista puuttuvaa "sitä", hän ehdotti sydämiä. Awws.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polttarit 14.6.

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Light House Tours & Tulum - historian havinaa Karibianmerellä

Mary Kay

Ei häitä ilman (turkooseja) kukkia