Ihan ittensä näköinen

Blogia pitempään seuranneet varmasti tietävät, että allekirjoittanut täällä ruudun takana on menneinä vuosina kärsinyt melko huonosta itsetunnosta. Vieläkin joskus peiliin katsellessa alkaa vähän oksettaa. Pääsääntöisesti olen kuitenkin päässyt eroon huonon itsetunnon kirouksesta ja suurimman osan ajasta tunnen itseni vähintään voittajaksi. Tähän lienee auttanut huomattavasti se, että huonon itsetunnon takana muhinut ajatus ylimääräisistä kiloista vyötäröllä, ei enää hallitse mun elämää. Alan pikkuhiljaa sisäistää ajatuksen, että ylipainoinenkin voi olla kaunis ja hyvä, eikä automaattisesti ruma ja huono. Olenkin vallan ylpeä siitä, että olen vihdoin jättänyt omaan arvoonsa tavoitteen sulautua nykymaailman kauneusihanteeseen.


Kyllähän mun piti se laihduttaminen taas aloittaa, mutta ei suinkaan pinnallisista syistä. Tällä sukurasitteella ei tuo ylipaino niinkään kannattaisi. Siellä ne vaanivat: verenpainetauti, sydäninfarkti, aivoinfarkti, diabetes, syöpä, mitä näitä nyt on. Ei paljon kiinnostaisi.

Itsetunto-ongelmista kärsineenä tiedän sen, että sille voi tehdä ihan hyvää heittää välillä ihan ranttaliksi sen oman pärstän kanssa. Jos ei muuten, niin hyvien naurujen takia. Koska mulla on tällä hetkellä äärimmäisen tylsää eikä aivoissa ajatukset kulje mihinkään suuntaan (kiitos yövuorojen), ajattelin piristää meitä kaikkia jakamalla muutaman kuvan itsestäni. Itsellehän pitää osata nauraa - etenkin, jos kuvissa on tarkoituskin näyttää typerältä.

Ihmiskunnan paras keksintö ikinä lienee kameran sarjakuvaus. Ah, muistoja viime kesältä. Tämmöistä minäkin täällä yksin kesäleskenä keksin sitten hommata... Riina 26 vee esittäytyy. Loppuun ehdottomasti paras: "Shaankshmä vielä kaksh shiideriä?"

Kommentit

  1. Piristävä postaus! Oot vieläpä niin kivan näköinen, että tuollaisia ilmeilykuvia kehtaa kevyesti julkaista. Toista itsellä, kun itsetunto ei anna myöten katsella omaa pärstää kuvista ollenkaan.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kyllä muakin vähän epäilytti, että voinko mä oikeasti laittaa noita kuvia tänne. Ei minuakaan aina tämä oma naamataulu niin innostaisi. Toisaalta nyt, kun nuo kuvat ovat hetken aikaa täällä jo komeilleet, niin eipä tuo enää haittaa. Jos joku pitää rumana, niin siinähän pitää. Ei ole minulta itseltäni millään tavalla pois. Rohkeasti vaan siis sinäkin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana vapaa!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mesoamerican Barrier Reef: kuka snorklaa ja kuka saa paniikkikohtauksen

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Polttarit 14.6.

Ei häitä ilman (turkooseja) kukkia

Ehkä maailman paras perunavelli porkkanalla ja sipulilla!