Lomakuulumisia!

Niin kuin otsikkokin sen jo kertoo, meitsi viettää parhaillaan hyvin ansaittua ja hyvin pitkään kaivattua talvilomaa! Siitä siis on johtunut tämä lähes viikon mittainen hiljaiselo blogin puolella; ei yksinkertaisesti ole ollut aikaa kirjoitella! Tietysti, kun on lomalla, täytyy hieman reissata eikä tämäkään loma ei jäänyt ilman mukavaa etelänmatkaa. Alkuviikon olen ollut kyläilemässä siskoni luona Keravalla!

Vaikka kovasti uhosin ennen loman alkua, etten aio loman aikana millään tavalla noteerata esinettä, jota herätyskelloksikin kutsutaan, jouduin kuitenkin muutaman kerran siihen jo turvautumaan. Toisaalta, mikään ei ole ärsyttävämpää kuin elää ilman herätyskelloa, nukkua aamuisin pitkään ja missata monta tekemisen täyteistä (tai vaan ihan köllöttelyn täyteistä) hetkeä! Niin nukkumista kuin rakastankin...

Salitreenin ja pohkeet kuolettavan crosstraining-tunnin ohessa eksyin siskoni kanssa muutamaan tilpehöörikauppaan, joista toinen oli Klaukkalan Pussukka. Tämän tyylisistä sisustus- ja lahjatavarapuodeista voisin haalia kotiini kaiken, mutta yleensä kauhistun tavaroiden hintoja niin, että muistan taas, miksi kotini ei näistä sisustustavaroista täyty. Ei vaan kestä ostaa pientä tuikkukynttilää, jonka hinta on 15 euroa, oli se sitten kuinka ihana tahansa!

Tällä kertaa jotain kuitenkin jäi Klaukkalan putiikista mukaan. Kun näin taulun kaiken tavaran seassa, ajattelin, että hintaa on ainakin viiskymppiä enkä mä kuitenkaan sitä sillä hinnalla ostaisi. Silti oli pakko mennä hipelöimään ja silloin huomasinkin, että taululla oli hintaa "vain" 29 euroa! Taulu siis lähti välittömästi matkalle kohti Tamperetta ja sai paikan meidän makkarin seinältä.Ihan mun näköinen taulu! ^.^

Lisäksi löysin reissun aikana täydellisen vihkisormuksen. Mutta se jäi vielä kauppaan. Se oli ihan törkeän kamalan hintainen. Mutta täydellinen. Abouttia 800 euroa. Harmittaa niin kamalasti. Toivottavasti kevään sormuksen metsästys tuottaa tulosta ja jostain löytyisi samanlainen sormus, joka ei olisi niin liikaa meidän budjetille! Koska muuten ehkä alan itkemään enkä mene naimisiin ollenkaan.Kuvassa ei esiinny täysin sama sormus, mutta lähes identtinen. Kuvan sormus on ehkä aavistuksen kapeampi kuin se aito ja alkuperäinen. Oi voi. Niin kaunis ja yksinkertainen, juuri sitä, mitä haluan!

Lomaa jatkuu vielä viikon verran ja loppuviikosta suuntaamme kissat kainalossa Koskenpäälle. Launtaina olisi tarkoitus käydä Villa Vekkulassa tapaamassa tilan vuokraajaa ja keskustella mm. sellaisista asioista kuin ruoka.

Hyvää loppuviikkoa kaikille ihanaisille!

Kommentit

 1. Olit aikaisemmin postaillut myös sormus'ongelmasta'. Me ei haluttu tehdä asiasta ongelmaa ja paineita "tämä sormus on koko elämän minulla" . Loppujen lopuksi se sormus on ' vain' sormus vaikka vihkisormuksesta on kyse Ja tarkoitus on elää yhdessä loppu elämän. Aikoinaan ihmettelin kun äitini ei ole enää pitänyt vihkisormustaan,vaikka ovat onnellisesti isäni kanssa naimisissa. Vanhemmillani oli erittäin budjettihäät ja todellakaan ei puhuttu tuhansista vaan muutamasta satasesta ihan talouden tilanteen vuoksi. Itsekin koen sormuksen symboloivan tämän hetkistä makuani ja myös taloudellista tilannettani. Mieleni voi ja saakin muuttua, mutta sormus on täydellinen juuri tähän hetkeen. Rakkaus on rakkautta eikä se sormus ole rakkautta. Oma sormukseni maksoi 670e alennuksen jälkeen, normi hinta oli 899e. Vastaavia olisi varmasti "kauniimpiakin" versioita käsintehtyinä ja ainutlaatuisina, mutta tuntuisi ihan karmealta kuluttaa 1/4 budjetista pelkkään MINUN sormukseen kun vaihtoehto on saada juhliin jotain (yhteistä) kivaa tai ihanaa. Varmasti kauniimpi pitsisormus olisi ollut käsityöläisen tekemä, mutta punttisaliharrastukseni tuntien ei semmoinen tulisi kestämään käytössäni. Maalaisjärkeä siis mukaan myös niiden tunneostosten tekoon. Lisäksi budjetti kannattaa pitää mielessä: haluuko riitelyä rahasta tai kituuttelusta?

  VastaaPoista
 2. Kukaan ei varmastikaan tahdo riitelyä rahasta tai kituuttelua.

  Vaikea lähteä toisenlaista sormusta kuitenkaan edes ostamaan, kun kaikki muut tuntuvat... no, rumilta :D

  Alusta alkaen olen suunnitellut, että sormus tulee olemaan yksinkertainen ja sievä, ei mikään timantteja rönsyilevä ja "mauton". Okei, onhan niitä kauniita sormuksia useammalla timantilla eivätkä ne ole mauttomia lainkaan, mutta juuri tuon sormuksen rinnalla kun kaikki tuntuu siltä :D

  Sinänsä en otakaan paineita, sillä tuollainen sormus vaikuttaisi ainakin tällä hetkellä lähes ajattomalta. Jos joskus maku muuttuu (minut tuntien se kyllä tuleekin muuttumaan!), niin eihän se toki sitä tarkoita, että sitten harmittaisi jonkin tietynlaisen sormuksen pitäminen...

  En minäkään kuitenkaan työni puolesta voi edes vihkisormusta pitää sormessa 24/7 ja jo nyt vapaapäivinä kihlasormuskin unohtuu laittaa sormeen.

  Toivotaan vain, että löytyy vastaavanlainen hieman edullisempana. Koska sen verran niitä paineita kuitenkin on, että "rumempaan" en aio tyytyä.

  VastaaPoista
 3. En tarkoita tuolla, että "rumempaa" vaan eräällä tapaa taloudellista kompromissia. Mutta mikäli itse näet asian vain sanalla "ruma" niin how ever.

  VastaaPoista
 4. Toivon vain todella, että saan juuri sellaisen sormuksen kuin haluan ilman, että tarvitsisi miettiä, riittääkö siihen rahat. Hieman kuin toivoin saavani sellainen hääpuvun kuin halusin. Vaikka lopulta siinäkin kävi niin, että valitsin sellaisen, joka ei yhtään vastannut mielikuviani!

  Toisaalta, nyt kun olen löytänyt sormuksen, jonka haluaisin, kaikki muut sormukset toki tuntuvat rumemmilta sen rinnalla. Mutta sehän ei tarkoita, että ne olisi siis oikeasti rumia ;)

  Ei varmaankaan liene väärin haaveilla täydellisestä sormuksesta? Alunperinhän minä tuolla toivoin, että samanlainen löytyisi edullisemmin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana vapaa!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polttarit 14.6.

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Light House Tours & Tulum - historian havinaa Karibianmerellä

Mary Kay

Ei häitä ilman (turkooseja) kukkia