Uusia silmämaaleja!

VIHDOIN JA VIIMEIN mun Avonilta tilaamani meikit ovat päässeet kotiin! Eihän tuossa mennytkään kuin puolitoista kuukautta tilausta odotellessa...

Sattui niin hassusti, että työpaikalla tilauksia tekevä tyyppi ei ollut osastolla käydessään löytänyt mun ja muutaman muun täyttämää tilauslomaketta ja olettanut, ettei kyseisestä kuvastosta kukaan tilausta ole edes tehnyt... no, tämä kävi ilmi, kun pengoin kahvihuoneen lehtikasaa ja käteen osui tuo kyseinen lomake. Olimme jo kuumeisesti ihmetelleet, missä meidän tilaukset oikein viipyivät ja siinä seisoi syy! Sen jälkeen, kun olin heittänyt 90% meikeistäni roskiin ja alkoi tuo arkiluomivärini osoittaa todellisia loppumisen merkkejä, alkoi hieman kehittyä paniikki, kun uudet naamamaalit eivät olleetkaan saapuneet.

Meikkaamisesta on tullut suuri osa mun arkea, vaikka en meikkaakaan, jos tiedän, etten ole lähdössä päivän aikana kotona mihinkään tai jos luvassa on vain käväisy ruokakaupassa tms. Jossain kohtaa elämääni en meikannut juuri ollenkaan ja jollain tapaa haluan nyt korvata tuon "menetetyn" ajan. Pakko tuo on kuitenkin myöntää, oli se pinnallista tai ei: tunnen itseni naisellisemmaksi, kun meikkaan.Avonin pussukasta löytyi kolme luomivärisettiä, Glimmerstck diamonds -rajauskynä (brown sugar) ja silmämeikin pohjustusvoide.
Glamour Ice -luomiväriduossa on hohtavien värien todellinen vastakkain asettelu: musta ja valkoinen. Ei ehkä henkilökohtaisesti ensisijainen luomivärivalinta. Olen kuitenkin vakaasti päättänyt opetella käyttämään mustaa ja valkoista - ainakin osana näyttävää iltameikkiä.


Koska arkiluomivärini, luotettu ystäväni Seppälän Walking on Eggshells, otti ja meni kulumaan loppuun, tilalle piti saada uusi perusluomiväri. Ei liian silmiinpistävän värikästä arkikäyttöön, mutta tarvittaessa myös räväkän tummaa iltameikkiin. Neutral Haze -luomiväritriossa on juuri ne samat kivat ruskean sävyt, joista tykkään arjessa, mutta mukana on aavistus hohtoa, joka tuo mukanaan sellaista arjen juhlaa.


Vaikka olenkin vallan arka käyttämään silmämeikissä mitään räikeää väriä, halusin silti meikkivarastooni jotain, joka samalla korostaisi ruskeaa silmien väriäni ja olisi samalla vaikkapa yksi omista lemppariväreistäni. Glow Teal -luomivärinelikko oli ihan perfekto valinta! Siinä on sekä arkiset ruskean sävyt, joita voi käyttää hyvin sellaisenaan, sekä kaksi sinistä sävyä (kirkas turkoosi ja navy blue), jotka on tarvittaessa helppo yhdistää kahden muun värin kanssa.


Sitten kun vielä opettelisi käyttämään tätä kosmetiikkaa niin, että meikki näyttäisi jonkun muun kuin Johanna Tukiaisen maskeeraajan tekemältä...

P.S. Blogia on silmäilty jo yli 40 000 kertaa! Kiitoksia kaikille, toivottavasti joku on jopa lukenut mun höpötyksiä! ^.^

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Polttarit 14.6.

Levoton ja silti ihana Homer

Mary Kay

Light House Tours & Tulum - historian havinaa Karibianmerellä