Morsiussälää


Pikkusälää haalittu häitä varten sieltä sun täältä. Mm. näistä on heinäkuinen morsian tehty.


Kengät olivat huomattavasti vaikeampi tikki kuin olin ajatellut. Ensin ostin yhdet, sitten toiset. Lopulta nämä veivät voiton ollen juuri sellaiset kuin olin kuvitellutkin. Kolmas kerta toden sanoo, vai kuinka se meni? Perusballerinoissa on sitten turvallista tanssahdella sitä häävalssia ja vähän jorata loppuillasta!


Alkuperäinen ajatushan oli, että mun hääkampaukseen tulee ihan oikeita kukkia. Se ei edelleenkään ole täysin mahdoton ajatus. Ainut ärsyttävä "ongelma" lienee kuitenkin se, että nuo kukat pitäisi mahdollisesti ostaa jo koekampausta varten ja eihän nuo kukat nyt mitään ilmaisia ole! Ajattelin sitten, nämä oikean turkoosin väriset hiuskoristeet nähtyäni, että ei kai tuo niin justiinsa ole...

Milli oli tietysti heti kiinnostunut ihanista höyhenistä! Kuvaaminen tahtoi olla hankalaa tästä syystä! ^.^

Pitsiä, pitsiä... 


En muista milloin viimeksi olisi hävettänyt yhtä paljon kuin Ideaparkin Changen myymälän sovituskopissa. Kävin siellä viime maanantaina pian ihan virallisesti oikean kälyni kanssa etsimässä alusasua hääpuvun alle. Viime maanantainahan oli ainakin täällä Tampereen suunnassa se +29 astetta lämmintä ja niin kuuman kosteaa, että ihan alkoi supisuomalaiseen tapaan jo ärsyttää sellainen "huono" sää. Oli varsin huono ajatus lähteä sillä kelillä SOVITTAMAAN vaatteita, puhumattakaan ALUSVAATTEISTA!!

Hikoilin kuin pieni sika siellä ahtaassa kopissa. Iho oli niin nihkeä, että sovittamisesta ei tahtonut tulla oikein mitään. Kun 80 euron rintaliivit alkoivat uhkaavasti rusahdella mun käsissä, olin jo vähällä luovuttaa ja jättää koko homman seuraavaan kertaan. Myyjä kysyi kohteliaasti, tarvitsenko apua (ähkin varmaan siihen malliin, että sitäkin alkoi pelottaa niiden kalliiden alusvaatteiden puolesta) ja hänen avullaan sain sitten ährättyä rintaliivit päälle. Kyllä katsoi peilistä ihan saatanan kaunis morsian sen homman jälkeen. Päätettiin kälyn kanssa lähteä liikkeestä suoraan  Prisman pakastealtaan viereen vilvoittelemaan...

Sen verran oli loppupeleissä alusvaatesetillä hintaa, että toivon todella, että se on mulla käytössä vielä sitten 50-vuotishääpäivänäkin!


Mainitsinkin jo aikaisemmin, että löysin Tampereen Sokokselta hauskan väriläiskän siihen kaikkeen morsiamen valkoisuuteen. Tuo on juuri sellainen passeli; sinne mahtuu sopivasti puhelin, pieni rahapussi ja tupakkiaski. Niin, ja muutama meikkijuttu.

Mitäs muuta morsian nyt tarvitsisikaan? ^.^

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Light House Tours & Tulum - historian havinaa Karibianmerellä

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Muutama iguaanikuva Meksikosta

Polttarit 14.6.

Exploring Nepal: Bhaktabur ja Changunaryan