3. syyskuuta 2014

KVG

Lukijoita ja satunnaisia bittiavaruuden kahlaajia päätyy blogiin mitä kummallisimpia reittejä! Riinalta rakkaudella -blogiin on eksytty aikojen saatossa kirjoittamalla varsin mielenkiintoisia hakusanoja Googleen. Näiden hakusanojen perusteella blogin ylläpitäjä lienee Nepalissa asuva diabeetikko, joka karppaa ja ylistää Tommi Korpelaa ja islantilaista huumoritaiteilijaa, vakioravintolanaan on Tampereen Varjobaari ja Hällänkellari  ja vapaa-aikansa hän pyhittää televisiolle.

No ei nyt aivan.

1. Karppaus - 123 hakua
Siitäkin huolimatta, etten koskaan ole uskonut tähän muutamia vuosia sitten pinnalla olleeseen ruokailutottumusten muoti-ilmiöön, Google on bongannut tuon termin satojen blogikirjoitusteni joukosta. Ei, en koskaan ole uskonut karppaamisen voittavan terveellisyydessä tavallista, sydänystävällistä ruokavaliota. Koen sen verran saaneeni lähihoitajaopintojeni aikana ravitsemuskoulutusta, että voin perustella mielipidettäni sillä. Muutamissa teksteissä pohdiskelen ja kritisoinkin siis karppaamista...

... vaikka eräällä tavalla karppaan myös itse. Pyrin välttämään vaaleaa leipää, pastaa ja riisiä ja suosin ruokavaliossani täysjyväviljaa, niitä kivoja ja hitaita hiilareita. Sekin on kuulemma karppaamista, vaikka en sitä alkujaan tiennytkään. Se ei kuitenkaan ehkä ole karppaamista samassa mittakaavassa kuin "tosikarppaaminen" ja ei, en pidä itseäni karppaajana. Joskus ajattelin kokeilun vuoksi, miltä "tosikarppaaminen" tuntuisi: teki mieli vain pullaa. Ja mä en normaalisti edes kamalasti välitä pullasta.

"Karppipostauksia" vuosien varrelta
Mielenkiintoinen artikkeli Terve Potilas -lehdessä (2/2012) Bodycompatia ja karppipitsaa (1/2012) Karppaus on hölmö uskonto (10/2011) Terveellisyys lautasella (10/2011) Proteiineja proteiineja (9/2011) Ruokavaliosta taas (9/2011) Ajatuksia ruokavaliosta, jälleen kerran! (8/2011)

2. Diabetes - 89 hakua
Mulla ei ole hajuakaan, että millä perusteella hakusana 'diabetes' johdattelee surffailijan mun blogiini...

3. Riinalta rakkaudella - 85 hakua / 4. Rakkaudella Riinalta - 81 hakua
Ihana tietää, että joku todella googlettaa mun blogia! ^.^

5. Varjobaari - 81 hakua
Tuntuu kummalle, että Hervannan Varjobaari, jonka olen kerran, yhdessä ainoassa postauksessa blogini historiassa maininnut, on tuonut mulle satunnaisia ohikulkijoita jopa 81 kertaa!

Varjobaari on kiva paikka, varmasti yksi Hervannan viihtyisimmistä pubeista. Siellä on niin kovin intiimi tunnelma, kun tilaa ei juurikaan ole. Se ei kyllä haittaa. En ole pitkään aikaan käynyt Varjobaarissa kuitenkaan. Hervannan baaritarjonnassa etusijalla on viime aikoina ollut legendaarinen Kultainen Apina, kavereiden kesken Kapina.

Varjobaari (10/2010)

6. Tommi Korpela - 73 hakua
Tommi Korpela mainitaan mun blogissa myös yhden ainokaisen kerran. Se oli se kerta, kun kirjoittelin iki-ihanasta Leonardo DiCapriosta ja ujutan kyseisen miehen 2010-version samaan sarjaan Jason Stathamin ja Tommi Korpelan kanssa. Parransänkisiä, karskin oloisia miehiä kaikki tyynni. Ah.

Ihana Leo! (1/2011)

7.  Nepal - 61 hakua
Diabeteksen, Varjobaarin ja Tommi Korpelan ohessa tämä ei olekaan enää yllätys, löytyyhän blogista jopa 12 Nepal-aiheista päivitystä. On unelmien reissua edeltävää pohdintaa, matkapäiväkirjaa ja matkan jälkeistä yhteenvetoa ja haaveilua.

Nepal on edelleen lähellä mun sydäntä ja kaipaan sinne aina säännöllisin väliajoin. En oikeastaan keksi mitään hyvää syytä olla matkustamatta sinne uudestaan. Kaikki se kulttuurin kirjo, ihmiset, luonto ja kaiken tuon yhdistelmä ja psykedelisyys houkuttavat irtautumaan tästä tavallisesta arjesta.

Sinänsä jännää, että aluksi halusin matkustaa Nepaliin rakkaudestani vuoristoon. Sittemmin kiinnostuin yhä enemmän nepalilaisesta kulttuurista ja elämästä ja paikan päällä sitä villiä menoa ihmetellessäni kaikki siihen maahan liittyvä liimautui sydämeeni ihan lähtemättömästi. Kaksi viikkoa oli aivan liian lyhyt aika unelmieni matkakohteessa, mutta silti koen edelleen jonkinlaista... eräänlaista... sitoumusta (?) siihen kaikkeen.

Nepal (9/2011 - 10/2013)

8. Saako tälle edes nauraa - 57 hakua
Nykymaailmassa on niin kamalan hankalaa olla hauska. Aina on joku, joka pahoittaa mielensä. Itse en ole nirso, kun on kyse huumorista. Kaikki käy. Siis ihan kaikki!

Saako tälle edes nauraa on islantilaisen Hugleikur Dagssonin kirjoittama ja kuvittama huumorikirja. Nimensä mukaisesti huumori on äärimmäisen mustaa ja lukija kysyykin valtavan naurukohtauksen jälkeen itseltään, että saako tälle edes nauraa. Sitten sitä yleensä vain nauraa lisää. Ja joku katsoo paheksuen.

Huumorinkukka se kaunein kukka (1/2012)

9. Televisio - 52 hakua
Muutamaa tv-sarjaa olen blogissa hehkuttanut, muuta syytä hakusanalle 'televisio' en vain äkkiseltään keksi.

Druidilta rakkaudella (The Big Bang Theory) (2/2014) Maailman suurin rakkaustarina (The X-Files) (12/2013) Rakkautta vain - Game of Thrones (5/2012) Sketsisarjojen aatelia: Kummeli (Boardwalk Empire)(10/2013)

10. Hällänkellari - 49 hakua
Toisaalta äärimmäisen hyvä, että edes jonkinlainen joukko ihmisiä on eksynyt lukemaan kärkästä mielipidettäni Tampereen Hällänkellarista, mutta toisaalta en tämän yksittäisen tapauksen ja yksittäisen epäkohteliaan baarimikon takia haluaisi mustamaalata koko puljua. Henkilökohtaisesti maku aikoinaan meni kyseiseen baariin enkä ole siellä sen jälkeen käynytkään. Olen osittain tietoisesti ja osittain tiedostamatta boikotoinut Hällänkellaria tapahtuneen jälkeen.

Jatkossa aion boikotoida myös Tampereen Kulma-Alea, Alepupia, sillä sieltä löytyi myös astetta kireämpi myyjätär, kun poikkesimme polttareissa kyseiseen paikkaan. Mistä tuo Alet työntekijänsä oikein kaivaa?

Hällänkellari - maku meni (8/2012)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa!