kuka/mitä/missä


Olet saapunut blogiini nimeltä Mainly travel blog! Minä olen allekirjoittanut, vuonna 1987 syntynyt, lapsuutensa ja nuoruutensa Keski-Suomen maalaismaisemissa viettänyt, kymmenen vuotta Tampereella lähihoitajan duunia tehnyt ja nykyisin Raumalla asuva, aavistuksen kaupunkilaistunut Turun yliopiston maantieteen opiskelija. Ydinperheeseeni kuuluvat ukkeli sekä kaksi maatiaiskissaa, Milli ja Denzel Washington.

Suuri intohimoni on aina ollut kirjoittaminen ja siksi onkin täysin loogista, että Mainly travel blog, alkujaan Riinalta, rakkaudella -blogi, on aikoinaan syntynyt. Alunperin se oli keino jakaa ajatuksia ja arkielämäni kommelluksia lähtiessäni lähihoitajaopintojeni siivellä Saksaan työharjoitteluun vuonna 2010. Kirjoitan myös fiktiivistä tekstiä ja työn alla onkin ihan oma ensimmäinen fantasiateos, jonka toivon vielä jonain päivänä jollekin kustantamolle kelpaavan.

Pääsääntöisesti Mainly travel blog on lifestyleblogi, johon olen vuosien mittaan kirjoitellut kaikkia mieleni syövereistä pintaan putkahtaneita ajatuksia. Blogi on ollut minulle tärkeä väline jakaa mm. omia mielipiteitä ja elämäntaparemonttini muutamia vuosia sitten.

Rakastan matkustamista. Jos matkustaminen olisi ilmaista, ette varmasti näkisi minua enää koskaan. Suuri intohimo matkustamista kohtaan on kytenyt sisälläni vuosikausia. Vielä joskus haluaisin irtautua tästä tavallisesta arjesta ja mukaansa pakottaneesta oravanpyörästä ja vain lähteä ja tulla takaisin sitten, kun siltä tuntuu. On vaikea sanoa, mikä matkustamisessa niin itseäni kiehtoo. Ehkä haluan ensisijaisesti vain nähdä ja kokea. Blogi onkin hiljakseen muotoutunut pääsääntöisesti matkablogiksi ja siksi se on nimeltään nykyisin se, mitä se on.

Matkustamisen ja kirjoittamisen ohella elämäni suuria intohimoja ovat Playstation 4, lautapelit, eläimet ja luonto.

Blogin ulkoasu ja kirjoitustyyli ovat ehtineet muuttua matkan varrella moneen otteeseen. Lisäksi olen kehittynyt kirjoittajana tänä aikana, toivottavasti parempaan suuntaan. Toivonkin, että lukija ottaa tämän huomioon lukiessaan vanhempia blogikirjoituksiani. Nimim. Itsekin ensimmäisille teksteilleni usein huvittuneena hymähtelen...

Toivottavasti viihdyt seurassa!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mesoamerican Barrier Reef: kuka snorklaa ja kuka saa paniikkikohtauksen

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Polttarit 14.6.

Ei häitä ilman (turkooseja) kukkia

Ehkä maailman paras perunavelli porkkanalla ja sipulilla!