24. kesäkuuta 2014

Myllyranta

Eilen pärähti käyntiin viimeinen työviikko ennen kesälomaa, jei! Parastahan tässä kaikessa on se, että mun ja loman välissä ei ole kuin kaksi vaivaista yövuoroa, joten työpäiviä ei jäänyt lomaa edeltävälle viikolle kuin KAKSI. Nyt olen alkuviikon majaillut taas Keski-Suomessa kissojen kanssa. Motivaatiota pitää tosin nyt kaivaa oikein urakalla esiin niitä kahta yövuoroa varten, sillä kaikesta edellä mainitsemastani johtuen toinen jalka on jo vahvasti lomatunnelmissa!

Eilen lähdin äiten ja anopin kanssa extemporena Mänttä-Vilppulaan Myllyrantaan ostoksille (ja tämän lasken jo kesäloman ensimmäiseksi lomakuulumiseksi!). Siitäkin huolimatta, että puoli sukua asuu Mänttä-Vilppulassa, ja missä on tullut lapsuudessa paljonkin oltua ja käytyä, en ole koskaan käynyt Myllyrannassa. Että johan oli aikakin, anoppia lainatakseni.

Ihastuin heti ensisilmäyksellä. Myllyrannan vaatepuodin vaatteet ovat uniikkeja. Paikan omistajat hakevat vaatteet itse henkilökohtaisesti pääosin Italiasta suoraan valmistajalta. Näitä vaatteita ei myydä muualla Suomessa, tai jos myydään, niin paikat ovat varmasti laskettavissa yhden käden sormilla. Vaatteita, kenkiä, laukkuja, kosmetiikkaa, naisille ja miehille, juhlaan ja arkeen, ihan mitä vaan! Alueelta löytyy myös valaisin- ja sisustusliike, kahvila ja koruliike.

Jokaista vaatekappaletta löytyy Mylly Outletista korkeintaan kaksi tai kolme, suurinta osaa ei löydy kuin yksi uniikkikappale. Omistajat valitsevat tietysti myytäväksi suomalaisille sopivia kokoja, mutta koska Italian vaatekoot ovat "normaalia" pienempiä muutenkin, niin isoille ihmisille ei valikoimaa ole tarjolla niinkään paljon kuin sirommille kavereille. Tästäkin huolimatta pystyin löytämään itselleni vaatteita, joita en ihan heti kadulla kävellessäni tule näkemään jonkun toisen päällä!
Siis nämä nudet korkkarithan oli siis pakko saada. Siis pakko. Ajatusissa siintää jo ensi viikonlopun Tallinnan matka, jolloin saan nämä laittaa jalkaani! Hintaa kengillä 36 euroa.

Edestä...
... ja takana kiva pitsinen selkämys.
Kaksiosainen tunika, 26 euroa. Tästä koltusta oli tarjolla kokovalkoinenkin vaihtoehto, mutta tuo hempeä roosa miellytti mun silmää kovin paljon enemmän. Ei ehkä ihan sellainen vaate, mihin olen tottunut, mutta niin söpöläinen, että pakkohan se oli saada, vaikka rinnan kohdalta ehkä aavistuksen ahtaalta tuntuikin ^.^
I-ha-nat hellepöksyt, joita ensisilmäyksellä luulin hameeksi! Ei muuta kuin hellekesää odotellessa, sillä hintaa housuilla oli 36 euroa, mikä tuntui hieman ryöstöltä, mutta toisaalta... olisi jäänyt harmittamaan, jos en olisi näitä itselleni haalinut!Pitkä hame/olkaimeton mekko oli myös pakko saada, vaikka tämäkään ei ihan ehkä sitä omaa tyyliä ensisijaisesti ole. Hennon valkoista ja kevyttä, sellaista lämpimän kesän tarunhohtoisuutta... 24 euroa.

Mitä Myllyrannasta voi muuta sanoa? Aivan ihana paikka, sijainniltaankin passeli ja ympäristöä kaunisti eilen sateisen päivän tyyni Keurusselkä. Suosittelen käymään muutenkin vain, vaikka muoti tai uniikit ostokset eivät kiinnostaisikaan. Itse en niinkään ole muodin tai persoonallisten vaatteiden perään, mutta pakko myöntää, että Myllyrannasta taisi tulla meikäläisen vakkaripuoti!

1 kommentti:

  1. Oletpa löytänyt ihania vaatteita, joita ei ihan heti vastaan kävele. Ja vielä aika halvallakin. :)

    -Teija

    VastaaPoista

Sana vapaa!

Luetuimmat

Arkisto