18. toukokuuta 2016

So fucking heart breaking beautiful Alaska!

Juu, tiedän! Parit Islanti-postaukset edelleen rästissä, mutta mun oli pakko jakaa nyt tää setti teille täältä Alaskasta, koska täällä on niin kaunista, että melkeen itkettää! 

Eilisen päivän oli kironnut herra Murphy: kaikki, mikä voi mennä pieleen, meni pieleen. Siitä lisää myöhemmin. Päädyin kuitenkin tänään junalla tänne Sewardiin, koska vaikka tää onkin viime reissulta tuttu paikka, tää on kuitenkin se mun tuleva kotikaupunkini (höhö) ja niiiiiiin kaunis paikka, että oli pakko. Ja tosiaan, muut suunnitelmat menivät aivan päin sanonko mitä. Joten here I am, ja takana mitä järisyttävin junamatka! 

Arvatkaa mitä rakastan?

Vuoria. Surprise?

Ja viimeisenä kuva-arvoitus!

Huomaatko sen?3 kommenttia:

  1. Äh pakko tulla vielä tännekin ihastelemaan. Noi vuoret. <3_<3 Lumihuippuset vuoret on niin parhautta, vaikka hyvä sanoo kun ei oo koskaan livenä nähny tuntureita kummempaa. Ehkä vielä joskus.

    VastaaPoista
  2. Voi kääk miten kaunista! Hirveä Alaska-kuume iski taas. Tosin ei se ole koskaan laantunutkaan. Sewardissa ei viime reissulla käyty, joten sinne haluaisin kovasti joskus vielä käymään.

    VastaaPoista
  3. Seward on ihana paikka! Siitä on tulossa vielä erikseen settiä tänne bloginkin puolelle. Ei siellä varsinaisesti ole mitään, onhan tuo pieni ja charmikas pikkukaupunki, mutta se meren ja vuorien yhdistelmä, ah! Ja se, että sieltä on niin helppo lähteä käymään botskilla Kenai Fjordseilla, joista myös tulossa juttua. Se on varmaan yks kauneimmista paikoista, missä oon koskaan käynyt, Kenai Fjords, vaikka se retki rajoittuikin pelkkään merellä olemiseen :)

    VastaaPoista

Sana vapaa!

Luetuimmat

Arkisto