15. toukokuuta 2010

Marburg - Giessen - Frankfurt

Tänään oli pitkästä aikaa tekemisen täyteinen päivä. Greta, Hacki (ei hajuakaan miten tuo kirjotetaan, mutta se on se Gretan poikaystävä sieltä Giessenistä), Inga ja Steffi vei mut ensin Giesseniin ja sitten Frankfurtiin.


Pakollinen naamakuva juuri ennen lähtöä. Arvatkaa näytinkö kotiin tullessa enää yhtä kivalta. No en.Tosiaan, Giessen on siis puolet Marburgia pienempi kaupunki tuossa 30 km:n päässä, jossa tämä Gretan poikaystävä Hacki asuu sellasessa kivassa ullakkokämpässä. Käytiin siellä hetki istumassa ennen kuin jatkettiin junalla matkaa Frankfurtiin. Ja juu, pidimme huolen, että mukana oli reilu nesteytyssetti.Frankfurtissa mentiin sellaseen isoon ostoskeskukseen, jossa käytiin mm. syömässä pannupitsaa ja myöhemmin korkean rakennuksen ulkoilmanäköalatasanteella ihailemassa ison kaupungin hienoja maisemia. Tämä kuitenkin pisti mua suuresti ihmetyttämään. Ymmärrän kyllä, että tupakointi on kielletty ostoskeskuksessa, mutta että ilmapallotkin?? Oli pakko ottaa kuva, kun tämä mua niin huvitti. Onhan ilmapallot nyt vaarallisia ja melkoinen riskitekijä tommosessa ostoskeskuksessa!Tuli ihan sellainen olo, että nyt on Ruokolan tyttö eksynyt ISOON kaupunkiin. En ollut ennen nähnyt noin isoja rakennuksia! Harmi, ettei aurinko suostunut näyttäytymään koko päivän aikana.En mä korkeita paikkoja pelkää, en! Ei hitto mikä naama :DKoko jengi. Minä, Hacki, Inga, Steffi ja Greta. Ja edelleen Frankfurtin hieno skyline.Ostosparatiisi. Sitten kun myöhemmin laskeuduttiin tuolta korkeuksista ja mentiin tuonne kadulle, niin ensimmäinen ja viimeinen tunne oli suuri ahdistus. Se ihmisten määrä...
Loppupäivä menikin sitten Frankfurtin eläintarhassa. Tämä iso kissi vei mun syräimen välittömästi.

 
Reissu oli kiva ja piristi tätä melko tylsää arkea hauskasti. Kämpille palattuani ei kyllä ole jotenkin paljoa naurattanut. Se, että eilen illalla katselin myöhään elokuvaa viinihuuruissa, tänään heräsin jo yhdeksän pintaan (olisin voinut nukkua vielä vaikka kuinka pitkään), vietin seitsemän tuntia jaloillani, kärsin jomottavasti särystä lähes koko päivän tuolla vasemman silmän takana ja join muutaman oluen, saa ihmisen jollain lailla... väsyneeksi ja sitä myöten myös melko ärsyyntyneeksi. Joten tämä tyttö kiittää ja kuittaa nyt ja painuu hammaspesulle ja untenmaille. Ciao!

2 kommenttia:

 1. Ooooi! Liekö sama katti kuin viisi vuotta sitten? Silloin se yksilö ei ihan kamalasti valloittanut, koska se ravasi samaa n. 7,5 metrin pituista seinämänvierustaa edestakaisin. Sitten kun porukassa oli monta eläintarha-aktivistia (jokaisen elukan luona pitää päivitellä elinolosuhteita ja onnettomia ilmeitä), niin se ilo oli sitten siinä.

  Tuo oli varsin paljon kivampi. <3

  Mua jotenkin kanssa ahistaa tuo Frankfurt - siis tuli tosta ostoskatukuvasta mieleen. Jotenkin tylsä keskusta. Tiiätkö, betonia ja kauppaa toisensa perään. Sit ihmiset porhaltava kiireisinä eteenpäin eikä pysähdy mihinkään. Ikinä. Ihan toisenlainen ku Köln! Aiotko siellä kävästä, vai onko sinne mimmonen matka?

  No enivei. Ei oo pitkä aika enää niin sit oot Suomessa ja Mikon vieressä :)

  <3

  VastaaPoista
 2. No ois ihan sikakiva käydä kaikkialla, mutta kun ensi viikonloppu on viimeinen ja nuo tyypit lupasivat mut viedä johonkin bilettämään... ja jos reissu olis yhtään eilisenkaltainen, niin illalla ei sitten mitään jaksaisi enää tehdäkään! Ja viikolla ei kerkeä kauemmas lähteä, Kölniinkin on se joku parisataa, vissiin enemmänkin, niin :/

  VastaaPoista

Sana vapaa!

Luetuimmat

Arkisto