7. toukokuuta 2010

Kaupungilla kortitta kylmissään.

En jaksanut eilen illalla enää päivittää täällä, kun olin niin poikki ja oli kaikkea hauskaa tekemistä. Tai no ei nyt mitenkään hullun hauskaa tai poikkeavaa, mutta jokin kamala pelihimo muhun illalla iski! Pelailin kaikkea, Nintendoemulla ja Simssiä ja... sitten yhtäkkiä kello olikin jo yli kymmenen ja päätin mennä suoraan pötköttään.

Mutta eipä eilen juuri mitään tapahtunutkaan. Päivät alkaa sinänsä kulkemaan jo aika rutiinilla enkä mä halua jaaritella tänne joka päivä sitä, että no mitäs päiväkodilla ja mitäs kämpillä ja... ellei sitten oikeasti tapahdu jotain jännää/hauskaa/erilaista/järkyttävää. Ja eilen ei näistä edellämainituista tapahtunut mitään. Paitsi, että olin hyvinhyvin kummastunut, kun en vieläkään löytänyt niitä postikortteja! Mihin ihmeeseen kaupungin postikortit ovat voineet kadota, ja meinaan nyt niitä, joissa olis kuva Marburgista. Kaikenlaisia muita löytyy, mutta ei sellasia "turisti"kortteja. No, on tässä vielä kolme viikkoa aikaa etsiä ja lähettää niitä :) että elkää huoliko, kyllä ne jossain vaiheessa kilahtaa postiluukusta!

Olisin kierrellyt kaupungilla pitempäänkin niiden korttien perässä, jos ei olisi ollut niin saakelin kylmää ja märkää. Tässä on nyt kolmena päivänä satanut vettä eikä helpotusta näy, kun mennään kohti viikonloppua. Olisi ollut kiva huomenna lauantaina lähteä vanhaan kaupunkiin kuvailemaan ja etsimään edelleen niitä kortteja, mutta kiinnostaa ihan kamalasti mennä rämpimään tuonne sateeseen. Sitä paitsi pitäs olla joku pilkkihaalari, että tarkenis. Totuin jo niihin viime viikon lämpösiin kesäkeleihin niin, että nyt tommonen vajaa kymmenasteinen kevätpäivä tuntuu ihan pakkaselta. Hrrrh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa!

Luetuimmat

Arkisto