Matkahaaveita, jopa suuria unelmia - taas!

Yön pimeinä tunteina sitä alkaa mieli kaivata maailmalle. Häämatkalentoja Alaskan Anchorageen emme ole vielä takataskuun varanneet, mutta mielessä se syyhyttää niin, että - niin kuin varmaan aikaisemmin olen tätä ilmaisua käyttänyt - pää halkeaa!

Kyllä sen vain tietää, kun on syntynyt reissukengät jalassa. Haluaisin nähdä koko maailman. Tällä hetkellä kaipaan kuitenkin johonkin aivan erityiseen paikkaan ja ympäristöön, josta jo täällä häämatkajutussa mainitsinkin. Alkuperäinen ajatus bongahti mieleeni jo vuonna 1998, kun näin ensimmäistä kertaa elokuvan The Horse Whisperer. Jenkkiläinen ranch-meininki upposi välittömästi ja siitä asti olenkin unelmoinut joskus pääseväni ratsastamaan Montanan hulppeisiin maisemiin ja tutustumaan paikallisten karjatilallisten arkeen. Koska olen tällä hetkellä niin vallan innoissani tästä haavekuvasta, haluan jakaa kanssanne mielikuvia Montanasta. Let's go cowgirls & boys!

Kuva täältä.

Kuva täältä.
Kuva täältä.
Kuva täältä
Kuva täältä.

Kuva täältä.
Kuva täältä.
Voi näitä mun höpsötyksiä taas. Onko muuten kellään blogiin eksyvällä tietoa, kuinka paljon tuollaiset "ranch-matkat" kustantavat? Eivät vaikuta kovin halvoilta... ovatko kaikki ns. valmispaketteja vai voiko reissuun soveltaa omatoimimatkailua?

Ehkä joskus... ehkä joskus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polttarit 14.6.

Tie pohjoiseen - Kaunis Senjan saari

Airbnb-kokemuksia ja todellinen jackpot Meksikossa!

Light House Tours & Tulum - historian havinaa Karibianmerellä

Exploring Nepal: Bhaktabur ja Changunaryan